Началото е поставено през 2003г. в град Бурса, Турция. Фирмата отваря врати като туристическа агенция. През 2004г. отваря офис Истанбул, които по настоящем е главният ни офис в Турция, и започва туроператорска дейност като В2В оператор.

Поради големия интерес на пазара към България като дестинация, 4 години по-късно, през 2008, Viya Travel отваря и първия си офис зад граница – а именно София.

В наши дни клиентската ни база наброява над 1200 туристически агенции в Турция, някои от които със стотици магазини из цялата страна. За компанията работят над 40 екскурзовода. Притежаваме собствени автобуси, тъй като една голяма част от бизнеса ни са автобусни екскурзии, които са изключително популярни на турския пазар.

Разполагаме с много богат и разнообразен портфейл от дестинации:

  • На първо място Балканите –  Гърция, Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Албания, Черна гора, Хърватска, Румъния.
  • Централна Европа - Прага, Виена, Будапеща, Братислава, Краков.
  • Западна Европа - цяла Италия, Кан, Барселона, Лион, Париж, Гент, Амстердам, Франкфурт, Мюнхен и т.н.
  • И не на последно място и популярните екзотични дестинации Дубай, Тайланд, Малдиви и т.н.

Офисът ни  в София вече е отворен с предложения към българския пазар, а именно чрез създаването на новия ни отдел изходящ туризъм от България към Анталия.

Предложенията ни включват чартърни полети с Турски Авиолинии всяка седмица в периода юни-октомври. Хотелската услуга е пълни 7 дни, с избор от над 20 хотела в Анталия. Пакетите са на база  all inclusive и ultra all inclusive. Трансферите включени в пакета се извършват с нови автобуси оборудвани с  климатик, ТВ, контакти за лаптоп, телефон и т.н. Има възможност за VIP трансфери срещу заплащане. Хотелските ни представители с български език са на Ваше разположение 24/7.  В пакетите е вкючена и еднодневна екскурзия до Анталия.

Viya Travel притежава удостоверение за регистрация / РК-01-77-50 / за извършване на туроператорска и туристическа агентска дейност в България

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки" и други подобни технологии за подобряване и персонализиране на нашето съдържание, за анализиране на трафика, за показване на Научете повече.